Hvem er

Kenneth Lagstrøm

Vilje og motivation

Eventyrer

Jeg er født med eventyr i blodet og sætter derfor altid nye og ambitiøse mål for mit liv. Hvad enten det er, at gå tværs over Grønland eller skabe succes og oplevelser på den private front, er jeg altid klar til endnu et eventyr!

Familiefar

Som far til to ved jeg om nogen hvad det kræver, at finde balancen og opnå succes både i privatlivet og som iværksætter med mere end 50 ansatte. Er baglandet på plads og fungerer optimalt, er vejen til erhvervsmæssig succes langt større.

Ildsjæl

Når jeg går ind i et projekt gør jeg det ALTID 100 % og giver aldrig op før jeg når mit mål. Min dedikation og drive er også noget jeg dagligt forsøger, at give videre til mine mange klienter, så de selv kan komme tættere på deres mål.

Bjergbestiger

Min store passion for bjerge og fysiske udfordringer har gennem årene bragt mig rundt i hele verden til nogle af de smukkeste og højeste bjerge i verden.

Iværksætter

Jeg sprang ud tidligt som selvstændig i fitness branchen. Jeg har gennem årene solgt et fitness koncept til Fitness World og senere begyndt forfra igen og ejer i dag Unity Gym som er en traditionel kæde af træningscentre samt KL Coaching som er en af landets største udbydere indenfor bla. personlig træning, bootcamps og firmatræning.

Soldat

Tidligere soldat og livvagt med flere udsendelser bag mig, bla. til Helmand, Afghanistan over flere omgange. Udsendelser der har efterladt mig både fysiske og psykiske ar på krop og sjæl.

Galleri

Previous slide
Next slide

Sagt om Kenneth...

"Kenneth er uden tvivl den bedste træner. Efter 6 måneder med mange smerter i skulder og nakke, skade og fys er jeg nu smertefri efter bare 2,5 måneders træning og vejledning fra Kenneth."

"Hans altid glade og energifyldte humør, fik han mig gang på gang igennem træningerne. Hvis det ikke var for ham, havde jeg ikke været 25 kg lettere og et Danmarksmesterskab rigere."

"Verdensklasse træning med den bedste coach!! Kenneth er både motiverende, hamrende dygtig og charmerende, og det hele hjælper på både resultater og tilgangen til en hård træning."

"Der er kun een ting jeg fortryder, og det er, at jeg ikke har gjort dette noget før. Det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv, og Lagstrøm forstår at holde mig til ilden."

"Den bedste gave du kan give dig selv! 5 stjerner og stor ros til Kenneth, som kan give et spark bagi og et opmuntrende kram samtidig. Kan klart anbefales."

"En rigtig ven behøver man ikke se konstant og hele tiden for, at vide at personen er der for en når og hvis det “gælder”. Præcist Sådan har jeg det med Jesper."