Online coaching

Start i dag

Hvad indeholder mit online coaching forløb?

Med et online forløb hos mig hjælper jeg dig bl.a. med at vise dig retningen i forhold til kost, træning og ikke mindst give dig de mentale værktøjer, der vil føre dig over målstregen – uanset hvad dine mål måtte være. 

Forventningsafstemning

Som klient hos mig, starter vi altid med en god og grundig forventningsafstemning.
Derfor vil vi både snakke i telefon inden opstart, og jeg sender dig et langt spørgeskema du skal udfylde, inden vi begynder forløbet.
Det gør vi for at sikre, at både du og jeg er enige om, hvilken retning vi lægger for forløbet, samt at du føler dig i trygge og gode hænder.

Personlig træningsplan

Med udgangspunkt i vores indledende samtale og svarene i dit spørgeskema vil jeg bygge en træningsplan op fra bunden - skræddersyet præcist til dig.
Træningsplanen kan indeholde et eller flere programmer indenfor både styrke og konditionstræning. Vi ændrer løbende i din træningsplan, hvis og når det giver mening, så vi sikrer, at du bliver ved med at rykke dig og ikke går i stå.

Øvelsesvideoer

Med vores app kan du nemt tilgå din træningsplan og øvelserne i dine programmer, da jeg lægger videoer op af alle dine øvelser.
Det gør det både nemt, overskueligt og ikke mindst sikkert for dig at træne på egen hånd.

Personlig Kostvejledning/Kostplaner

Med udgangspunkt i dine ønsker og præferencer skræddersyr jeg en kostplan til dig med sunde og varierede måltider.
Vi tilpasser og ændrer løbende i dine kostplaner, så du forbliver motiveret og ikke ”kører surt” i kosten. Hvis du ikke ønsker en decideret kostplan men blot ønsker ”overordnede” retningslinjer ift. kost hjælper jeg dig selvfølgelig også med dette.

Personlig chat med Kenneth

Med din personlige app kan du skrive til mig 24 timer i døgnet. Jeg er din personlige coach, og jeg ved, hvor vigtigt det er at få hjælp, når man har brug for det. Derfor kan du skrive præcist, når det passer dig. Jeg svarer altid hurtigst muligt og senest indenfor 24 timer.

Tracking af resultater

Med din personlige app har du hele tiden mig og alle dine planer og resultater lige ved hånden. Det vil utvivlsomt motivere dig, at du på en nem og overskuelig måde kan følge med i din egen udvikling.
Du kan bl.a. tracke din vægt, cm. mål, styrkefremgang samt lægge billeder op af dig selv og følge din visuelle udvikling.
App'en er selvfølgelig helt personlig, og det er kun dig og mig, der har adgang til den.

Synlige og holdbare resultater

DU kan også!

"Det bedste ved forløbet var Kenneths personlighed og hans tilgang til, at finde den rette ”balance” i tingene og at intet var forbudt. Han lærte mig ”alt med måde” princippet som jeg fortsat lever efter i dag."

"Der er kun en ting, jeg fortryder ved mit forløb, og det var, at jeg ikke var begyndt noget før. Det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv og Hr. Lagstrøm som jeg kalder ham, forstår virkelig, at holde mig til ilden."

"Verdensklasse forløb med den bedste coach! Kenneth er både motiverende, hamrende dygtig og charmerende. Det hjælper alsammen til, at komme igennem den hårde men virkelig effektive træning."

"Under mit forløb har jeg tabt mere end 35 kg. på 10 mdr. Det er den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv. Her et år senere holder jeg stadig den sunde og aktive livsstil som nu også er smittet af på hele familien."

"Fantastisk coach som ved lige præcist hvad der skal til for, at komme i mål med det man har sat sig for!"

"Den bedste gave du kan give dig selv! 5 store stjerner og stor ros til Kenneth som kan give et spark bagi men samtidig også et opmuntrende kram, når der er brug for det."

FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar omkring online coaching

Alle mine forløb er individuelt tilpasset. Derfor tager jeg mig altid tid til at tage et uforpligtende telefonmøde med dig, så vi kan drøfte mulighederne og dine ønsker/behov for et forløb.

Herefter kan jeg nemt og hurtigt give dig en pris for netop det forløb, du ønsker.

JA! Alle er selvfølgelig velkomne hos mig. Uanset alder, køn, baggrund og mål, vil jeg altid hjælpe dig.

Det eneste krav jeg stiller til dig er, at du er dedikeret og har viljen til at lykkedes.

Resten skal vi nok klare SAMMEN!

Der er mange trænere derude. Mange trænere der kan lave en træningsplan og en kostplan til dig.

De helt store resultater og mål i livet kræver dog meget mere end det! Det kræver mental udvikling, og at man stræber efter at indfri sit fulde potentiale. Netop det kræver en træner, der selv har prøvet det på egen krop!

En som ved hvad han/hun snakker om. Jeg har mere end 10 års erfaring indenfor coaching og træning. Jeg har bygget KL Coaching op til at blive en af Danmarks største virksomheder indenfor livsstilsændringer. Herudover ejer jeg træningskæden Unity Gym.

Jeg har på min egen livsrejse tillagt mig en enorm erfaring på godt og ondt. Vigtige værktøjer til, at håndtere modgang og komme ud stærkere på den anden side.

Jeg kan med garanti også hjælpe DIG!

Hos mig har du 3 mdr. binding på dit forløb. Hvis jeg skal lægge tid og sjæl i at hjælpe dig til at nå dine mål, skal vi som minimum bruge 3 måneder. Det er også vigtigt for mig, at du er 100 % dedikeret overfor dig selv! En livsstilsændring eller store personlige mål sker ikke på én måned. Det kræver en god, realistisk og langsigtet plan.

Hvis du ønsker et ”quick fix” er du desværre gået forkert her hos mig.

Jeg har lang venteliste på mine fysiske forløb. Derfor kører jeg stort set KUN online forløb.

Hvis du ønsker kompetent personlig træning eller bootcamps, tilbyder jeg dette via min virksomhed KL Coaching, hvor jeg har mere end 15 dygtige trænere ansat som alle er skolet efter mine kost, trænings- og coachingprincipper.

Ja da! Du kan altid få en prøvetime i min træningskæde Unity Gym.