Sjov teambuilding der rykker grænser

Bliv bedre til at samarbejde

Med et Teambuilding event hos mig, designer vi sammen en sjov og givende dag for jer. Dagen kan både indeholde elementer af adrenalin, samarbejdsøvelser, fysiske aktiviteter og sjov og ballade.

Alle vores teambuilding events planlægges og koordineres med jer inden, så niveauet og sværhedsgraden tilpasses efter de mennesker, der deltager.

Teambuilding

Herunder kan du læse nogle eksempler på, hvad en teambuilding dag kan indeholde. Disse teambuilding events kan laves flere steder i Storkøbenhavn. 

Kontakt mig for mere info og planlægning samt hvis I har særlige ønsker.

Orienteringsmarch i hold
Overlev i naturen
Fysisk træning på alle niveauer
Forhindringsbane
Samarbejdsøvelser

"Vi hyrede Kenneth til, at afholde et motiverende foredrag for os og kombinerede det med 90 min. fysisk militærinspireret træning. En super sammensat dag hvor vi både blev inspireret af Kenneths historie samt rørt os på en sjov og anderledes måde. Kan helt sikkert anbefales."

"Jeg fik Kenneth til, at skræddersy et 16 timers event for mine 6 mandlige ansatte, hvor de skulle starte på Amager Fælled og gennemgå en masse opgaver i 3-mands hold. En sjov dag og meget anderledes fra noget andet vi har prøvet tidligere. VI har allerede hyret ham til endnu et event. "

"Vi bookede Kenneth til et 3 mdr's sundhedsforløb, hvor hans ansatte i KL Coaching stod for træningen, og han selv stod for diverse foredrag under forløbet. Hans bedrifter er imponerende, og han formår at dele ud af sin livserfaring på en ikke blæret måde ved at være helt nede på jorden. Og så er han god til at få en til, at tro på, at man kan opnå det, man sætter sig for! Stort plus for hans trænere i KL Coaching også."